Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\Inetpub\webs\finlandesenet\public\forum\Sources\Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Onko "Suomi" parempi kuin "Finland" (urheilijain lenkeillä) ?
Forum di finlandese.net
Ottobre 28, 2025, 14:28:27 *
Benvenuto! Accedi o registrati.
Hai dimenticato l'e-mail di attivazione?

Accesso con nome utente, password e durata della sessione
Notizia: Attenzione! Gli utenti registrati devono provvedere ad attivare il loro account per poter partecipare attivamente al forum. In mancanza di attivazione l'amministratore si riserva il diritto di cancellare l'utente registrato ma con account non attivato.

Forum   Aiuto Ricerca Agenda Accedi Registrati  
Pagine: [1]   Vai giù
  Stampa  
Autore Discussione: Onko "Suomi" parempi kuin "Finland" (urheilijain lenkeillä) ?  (Letto 3218 volte)
jaakko
suomenpoika
Seniori

Suomi kuussa

« inserita:: Dicembre 30, 2006, 23:08:29 »

En tiedä jos te olette huomanneet, mutta Suomen urheilijain lenkeillä kirjoitetaan "Finland" ja ei "Suomi".
Tiedän että ruotsi on myös juhlallinen kieli Suomessa, mutta suomi on valtakunnallisempi kuin ruotsi. Tuolloin, minä ajattelen etta kirjoittaa "Suomi" (suomeksi) on parempi kuin "Finland" (ruotsiksi).
Esimerkiksi, Suomen jääkiekonpelaajain lenkeillä kirjoitetaan "Suomi".

Mitä ajatelette te?

(Anteeksi kuvasta, mutta se on paras että olen löytänyt  Embarrassed)

Moi moi
Olen palatut! Grin
CORPSETUMOR
Täysjäsen

GEheime STAats polizei

« Risposta #1 inserita:: Gennaio 10, 2007, 15:29:38 »

olen samaa mieltä sinun kanssa minun mielestäni olisi parempi jos urheilija kirjoittaisivat "Suomi" mutta en tiedä miksi on heidän tapana kirjoittaa "Finland"
DRACUL VA DOMNI DIN NOU IN TRANSILVANIA
NoVoiVoi
Tulokas
*

« Risposta #2 inserita:: Agosto 16, 2007, 14:56:07 »

Mä luulen, että "Suomi" on parempi kuin "Finland", mutta "Finland" ei ole vain ruotsalainen sana, se on myös Suomen nimi englanniksi...
  Stampa  

Vai a: